L'oratge a Algemesí

Cine d’estiu al Carrascalet amb “La leyenda de Tarzan”

Esta nit a partir de les 22:30 en la plaça d’Espanya
Algemesiweb | 27/07/2017

La plaça d’Espanya del Carrascalet és el lloc elegit per a la projecció del cine d’estiu que tindrà lloc esta nit a partir de les 22:30 hores. Esta nit es projectarà “La leyenda de Tarzan”, en lloc de la pel·lícula que estava programa en un primer moment, Villaviciosa de Abajo. A partir de la setmana que ve i durant el mes d’agost les pel·lícules es projectaran tots els dijous a la plaça major.

Sinopsi La Leyenda de Tarzan:

Títol original The Legend of Tarzan

Any 2016

Durada 109 min.

País Estats Units Estats Units

Director David Yates

Guió Stuart Beattie, Craig Brewer, John Collee, Adam Cozad (Novel·la: Edgar Rice Burroughs)

Música Rupert Gregson-Williams

Fotografia Henry Braham

Repartiment:Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou, Jim Broadbent, John Hurt, Ella Purnell, Cali, Simon Russell Beale, Madeleine Worrall, Laurence Spellman, Lasco Atkins, Matthew William Jones, Casper Crump, Guy Potter

Productora Warner Bros. Pictures / Jerry Weintraub

Gènere Aventures | Naturalesa. Animals.

Sinopsi

Ja fa anys que Tarzán (Alexander Skarsgård) va abandonar la jungla africana per a portar una vida aburgesada com John Clayton III, Lord Greystoke, al costat de la seua esposa Jane (Margot Robbie). Però un dia li ofereixen el càrrec d'ambaixador en el Congo. En realitat, tot forma part d'un pla ideat per un capità belga (Christoph Waltz), encara que els responsables de dur-ho a terme no estan preparats per a açò.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats