L'oratge a Algemesí

Medusa congregarà 160.000 festivalers a Cullera

El macrofestival de música electrònica més gran de l'estiu a Espanya multiplica per 10 l'assistència des de la seua fundació, fa quatre anys.
Algemesiweb-Baandu | 09/08/2017

Aquests dies s'han ultimat els preparatius per a donar inici al què serà el festival més multitudinari de l'estiu a Espanya, que obri les seues portes hui als que es queden al càmping. S'espera que l'esdeveniment congregue a més de 160.000 persones, segons les últimes previsions, que convertiran Cullera en el màxim exponent de la música electrònica durant tres llargs dies.

Del 9 al 15 d'agost, el poble on desemboca el Xúquer s'omplirà de jóvens procedents de tots els indrets d'Espanya i fins i tot del món. Concretament, les localitats veïnes de la contornà es buidaran per a nodrir aquest festival, que promet ser inoblidable per a un públic massiu. El rècord d'assistència es batrà un any més, aquesta vegada amb un 10% més de festivalers que la darrera edició. En només quatre anys des de la seua fundació, la cita ha multiplicat el nombre d'assistents per deu, passant de 16.000 a 160.000 persones

.

Nou sistema de pagament de consumicions

Per primera vegada, s'hi disposarà d'un sistema 'cashless' a través de polseres de radiofreqüència, el qual eliminarà les transaccions amb diners en metàl·lic dins del recinte i proporcionarà avantatges de seguretat.

El recinte

L'espai habilitat per a l'ocasió s'ha ampliat fins als 250.000 metres quadrats i s'ubica al cantó natural que formen la Platja de Cullera i la desembocadura del riu Xúquer. L'organització ha reordenat aquest any el mapa del recinte par a donar cabuda a l'augment de públic, de forma que la zona musical tindrà capacitat per a 50.000 espectadors al dia i l'escenari principal estarà orientat al riu en comptes de la mar.

Pel que fa a l'àrea d'acampada, aquesta podrà acollir a 13.000 persones, enfront de les 11.000 de l'any anterior, després de ser ampliada en 10.000 metres quadrats.

La temàtica

Aquest any la temàtica serà la selva i la natura salvatge, la qual ha rebut el nom de 'Jungle Carnival'. Des de l'organització assenyalen que la idea és oferir al públic una experiència diferent de la de l'any passat des del punt de vista estètic, creant un nou univers visual a través de la decoració i la il·luminació. Aquesta temàtica ha sigut, de fet, la pedra angular dels vídeos promocionals del festival, que tracten d'avançar el món de fantasia que es pretén crear.

Escenaris

Un dels atractius que més expectació desperta entre el públic és l'escenari principal, batejat com Gorillaz Kingdom, en el qual s'ha invertit prop d'un milió d'euros. Es tracta d'una estructura colossal de 112 metres d'ample i 30 d'altura equipada amb 20 canons de Láser Kvant, 20 eixides de flames, 32 eixides de diòxid de carboni i abundant pirotècnia. A més, l'escenari comptarà amb l'art local de Fede Alonso, qui ha dissenyat i construït les gegants figures del goril·la, el tigre i la serp, entre altres peces falleres que recreen l'agrest i frondós paisatge selvàtic.

Recració virtual 3D de l'escenari principal acollint una actuació.

Els altres escenaris, tot i que més menuts, també tindran una iconografia espectacular. L'escenari techno, Anomenat Resonance, serà de caràcter futurista i tecnològic i tindrà 60 metres d'ample per 20 d'altura; mentre que el Shark Attack, més xicotet i destinat a la música 'remember', desplegarà una decoració més mediterrània, amb el cap de tauró que coronà l'escenari principal de 2015.

http://beat4life.es/2017/07/31/analizamos-line-up-medusa-festival/

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats