L'oratge a Algemesí

El Museu Valencià de la Festa acull l’exposició “Horitzons de llum”

L’art que arriba des del centre penitenciari de Picassent
Algemesiweb | 05/10/2017

Amb el títol "Horitzons de llum: Art des del centre penitenciari de Picassent", el Secretariat de Pastoral Penitenciària de la diòcesi de València (SEPVAL) presenta aquesta exposició itinerant amb 20 peces de ceràmica i 8 quadres i dibuixos realitzats per interns de 2º grau del ‘Centre Penitenciari de València “Antoni Asunción Hernández” a Picassent.

“Quan contemplem aquestes creacions veiem una part de la seva jo interior, un jo que ens mostra les seues obsessions”, explica el comissari Aureli Domènech. “A partir de la seua imaginació, dels seus somnis, dels seus records, dels seus anhels, de les seues fòbies els interns creen obres que els fan sentir lliures sense que ningú pugui posar fre o barreres al seu art”.

El Museu Valencià de la Festa acull l’exposició “Horitzons de llum” 

Cadascuna de les peces de ‘Horitzons de llum’ pot tenir milers de matisos i significats diferents, per exemple, un vaixell “pot significar llibertat cap al mar o ser culpable de la seua condemna”, per això cadascuna, és “una finestra oberta cap a l'horitzó, un horitzó trencat per un mur”.

Xarrada sobre la pastoral penitenciària

L'exposició s'inaugurarà el dijous 5 d'octubre a les 19.30 hores en el Museu Valencià de la Festa i es podrà visitar durant tot el mes d'octubre. Així mateix, també en el marc de l'exposició, el proper 26 d'octubre, a les 19.30 hores, en el mateix museu tindrà lloc una xerrada de sensibilització sobre la pastoral penitenciària.

Actualment, el servei de Pastoral Penitenciària compta amb un centenar de voluntaris actius a les diferents àrees que cobreix, és a dir, religiosa, social, jurídica i recursos externs, tant al centre penitenciari de Picassent, com en l'acompanyament d'interns hospitalitzats i en el Punt d'Orientació Penitenciària (POP

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats