L'oratge a Algemesí

Algemesí celebra el 9 d’octubre amb una processó cívica

Els veïns i veïnes del carrers han gaudit de la festa durant el cap de setmana
Algemesiweb | 11/10/2017

Algemesí ha celebrat el 9 d’Octubre i ho ha fet amb la festa al carrer Rei En Jaume ha estat l'escenari de dos dies d’activitat veïnal al carrer. Pel que fa a la festa institucional del dia dels valencians, una processó cívica va concloure els actes com és tradicional en depositar una corona de llorer als peus de la imatge de Jaume I. La processó va comptar amb la presència de la corporació municipal acompanyada per veïns de la ciutat van retre homenatge a Jaume I en el carrer Rei en Jaume.

Algemesí celebra el 9 d’octubre amb una processó cívica 

Encapçalava la processó cívica l'Escola Municipal de Tabal i Dolçaina i Berca grup de danses, en la que no van faltar els cabuts i els gegants Jaume I i Na Violant . Amb ells s'iniciava el trajecte des de la plaça Major fins al carrer de festa, on es va realitzar l’homenatge. Tancava la comitiva la corporació municipal acompanyada de veïns i veïnes i la Banda Simfònica d'Algemesí.

En arribar al final dels carrer Rei En Jaume i davant la seua imatge va tindre lloc el tradicional homenatge. En primer lloc la dansà a càrrec dels cabuts i finalment els gegants Jaume I i Na Violant d’Hongria realitzaren la seua peculiar dansà acompanyats per la música de Tabal i Dolçaina. Enguany, els portadors de la corona de llorer foren el regidor de Medi Ambient i Urbanisme, Pau Montalvà, i un fester del carrer Rei en Jaume, Tino Miguel Rubio, que dipositaren als peus de Jaume I este element simbòlic.

Fotos: Arturo Casterà

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats