L'oratge a Algemesí

Inés i Irene proclamades Falleres Majors de la Falla Plaça del Cid

Antonio i Gorka ostentaran el càrrec de Presidents en l’any del 40 aniversari de la Comissió
Algemesiweb | 07/11/2017

La comissió de la Falla Plaça del Cid ha celebrat l'acte de proclamació de les seues Falleres Majors i Presidents per a les Falles de 2018. Inés Puigvert, Irene Espiritusanto i Gorka Martínez han sigut proclamats ja màxims representants de la Comissió per a aquest exercici, en el qual esta falla celebra el seu 40º aniversari.

Els nous representants han estat acompanyats pel president de la Comissió, Antonio Maroto, i de centenars de fallers i amics que no van voler perdre's aquesta cita.Inés, recentment proclamada Fallera Major, es va mostrar emocionada i molt il·lusionada per l'oportunitat de poder representar, de nou, a la seua comissió. Va ser en 2008 quan va ostentar el càrrec de Fallera Major Infantil.

Inés i Irene proclamades Falleres Majors de la Falla Plaça del Cid 

Per la seua banda, Irene i Gorka, també han gaudit del seu acte de proclamació com a màxims representants infantils per a les Falles de 2018. Tots dos són la tercera generació en les seues respectives famílies, els avis de les quals han ostentat el càrrec de President en aquesta Comissió.

En l'acte, que va tenir lloc en el Centre Polivalent Verge de la*Salut d’Algemesí, també van estar presentes Fallera Major, Sofia Grau; Falleres Majors Infantils, María Domingo i Elena Domingo; i President Infantil, Mario Pastor, els qui van dedicar paraules d'agraïment als qui els han acompanyat durant les Falles de 2017.

Així mateix van desitjar, als qui van a rellevar-los en els seus respectius càrrecs, que gaudisquen d'aquest màgic any que avui inicien, que no perden detall i que se senten orgullosos de representar a tota una Comissió com és la de la Falla Plaça del Cid.

Informa la delegació de premsa Falla Plaça del Ci

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats