L'oratge a Algemesí

El grup de batucada d’Algemesí organitza la Trabukada 2017

L’esdeveniment se celebrarà el pròxim dissabte 25 de novembre
Algemesiweb | 10/11/2017

El grup de batucada TRABUKATU d’Algemesí organitza l’encontre de batucades a la nostra ciutat. La TRABUKADA, tindrà lloc el proper dissabte 25 de novembre de 2017. L’esdeveniment que omplirà els carrers d’Algemesí música, animació, festa i soroll durant tot el dia.

Pel matí, després de rebre totes les batucades i grups convidats, tindrà lloc la gran cercavila de les batucades, on tocaran per grups individualment fins agrupar-se a la Plaça Major. Començaran a les 11h davant de la Biblioteca Municipal i desfilaran des de la Plaça del Mercat cap al carrer Acadèmic Segura, continuant pel carrer Muntanya i finalitzant a la Plaça Major, on tocaran tots en batucada conjunta. A la vesprada, després de dinar, s’impartirà a l’Institut Sant Vicent Ferrer un taller de percussió batuquera a càrrec del mestre Lupita Aina.

El grup de batucada d’Algemesí organitza la Trabukada 2017 

Lupita Aina és el director D’Akokan, un percussionista resident en Múrcia, format en la música afro-cubana i afro-brasilera. Actualment col·labora amb el grup brasiler Timbra Top Percussion, imparteix classes a l’Escola Synergia Drums (Múrcia) que va fundar l’any 2009, participa en diferents projectes d’inclusió social i actua com a percussionista en diversos projectes musicals que li han permés actuar per tot el territori nacional i en altres països com Croàcia, Itàlia, Grècia, Alemanya o França.

Enguany, a més a més, també es comptarà amb la participació de l’Escola musical de tabal i dolçaina d’Algemesí (EMTiD), entitat molt propera i de la qual va nàixer la batucada TRABUKATU. I, tot i que no és la primera vegada que comparteixen escenari ambdues associacions algemesinenques, si que n’és l’estrena conjunta en un acte tan nombrós i festiu.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats