L'oratge a Algemesí

La Ruta ambiental Paratges ens acosta a Alzira i a Riola

La ruta tindrà lloc este cap de setmana i ens durà al pic de l’ouet i a l’assut de Riola
Algemesiweb | 01/12/2017

Continua el programa de visites guiades gratuïtes PARATGES organitzat per a Mancomunitat i que este cap de setmana ens arrima a paratges d’Alzira i Riola. L'hora d'inici de la ruta serà a les 10:00 h de matí des del lloc indicat en cada cas i finalitzarà a la 13:30, i és imprescindible realitzar inscripció prèvia. Inscripció prèvia (961717007)

Us deixem amb el programa del cap de setmana:

DISSABTE 2 de DESEMBRE – ALZIRA

Visita al paratge de La Casella – pic de l’ouet.

Descripció de la ruta Dificultat: Baixa

El punt d’eixida de la ruta serà a les 10 h en la porta de l’Ajuntament. Des d’allí agafarem els cotxes per a anar al paratge de La Casella. Una vegada allí començarem la ruta a peu amb el nostre company de viatge Mirtillo l’explorador, que ens explicarà tota la ruta. Anirem a vore la reserva de cérvols i interpretació a la Casa Bono, on visitarem l’Aula Natura i podrem pegar un mosset i anar als banys. Des d’allí, agafarem el sender per a pujar al pic de l’ouet. La ruta finalitza al Bar de la Casella sobre 13:30.

La Ruta ambiental Paratges en arrima a Alzira i a Riola 

Es recorda portar esmorzar, tant alguna cosa per a menjar com aigua. Vestir amb roba còmoda i calçat esportiu doncs l'aventura ens pot portar per sendes llargues i pedregoses.

DIUMENGE 3 de DESEMBRE - RIOLA

Visita a l’Assut de Riola i la Séquia Major

Descripció de la ruta Dificultat: Baixa

L’inici del recorregut es situa a la plaça de l’ajuntament a les 10 h. Des d’allí anirem caminant per la mota direcció a l’assut, per a arribar al pont de Riola, on s’explicarà l’història del pont i les successives reformes. Continuarem la ruta fins a l’assut de Riola, on ens contaran les principals funcions i història així com la flora i la fauna del paratge. La visita continuarà per la séquia major de la vila i honor de corbera o séquia dels quatre pobles fins a arribar a les estancades. Després arribarem al canó de la séquia major on ens explicaran la seua funció. Continuarem fins a arribar al Molí de Fora per a tornar a les 13:30 a l’Ajuntament. Recomanacions:

No hi ha cap font al recorregut, així que cal dur aigua i alguna cosa de menjar per a la ruta. És molt recomanable dur un calçat adequat al terreny. Informeu-vos abans del temps que s’espera durant la ruta, per poder anar amb roba adequada. Dueu bosses de plàstic per al fem que genereu. Hi ha cobertura durant la major part de la ruta, assegureu-vos de dur el mòbil carregat.

Aquesta iniciativa està organitzada pel Consorci de la Ribera, format per les Mancomunitats de la Ribera Alta i de la Ribera Baixa i patrocinat per l'Agència Valenciana de Turisme, València Turisme i la Diputació de València. Amb la col·laboració dels ajuntaments d’Alfarb, Algemesí,

Alzira, Catadau, Corbera, Favara, L'Alcúdia, Llaurí, Llombai, Manuel, Riola, Sollana, Sumacàrcer i El Perelló.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats