L'oratge a Algemesí

El millor maquillatge per a la nit de Cap d’Any

Segueix els passos i aconsegueix un maquillatge radiant i durador
Algemesiweb | 30/12/2017

Per a la nit de Cap d’Any ens solem arreglar un poquet més si eixim i lluir el millor possible. Per a que el vostre maquillatge dure tant com siga possible i estigueu tota la nit radiants, este article vos donem alguns consells fàcils perquè estigueu radiants i perfectes durant hores.

El primer que haurem de saber és que si ens maquillem per a una festa o un sopar per la nit el maquillatge de festa ha de ser més intens que el look de dia. Les claus són usar bons productes i un maquillatge llarga durada que resistisca durant hores. Si es tracta de celebrar cap d’any o volem donar un toc especial podrem gastar lluentors i ombres nacarades.

Passos a seguir

1er. –Aplica’t un maquillatge de llarga durada

El primer de tot serà tractar la pell, fes-te una bona exfoliació i prepara la teua pell per a que estiga perfecta. Una bona mascareta hidratant t’anirà molt bé . Amb la pell ben neta i hidratada aplica un corrector per a rectifica xicotetes imperfeccions i una base de maquillatge resistent de llarga durada, i segella amb polsos translúcids ( aquest es poden aplicar al finalitzar tot el maquillatge). Aquesta base et permetrà estar perfecta durant hores malgrat el fred o la suor.

2. Defineix el contorn del teu rostre

Amb una brotxa aplica unes pols de terracota per a donar profunditat als pòmuls i esculpir les zones del rostre a destacar com els laterals del front, passant la brotxa cap a les galtes i sota la línia de la mandíbula.

3. Aconsegueix una mirada lluminosa

Amb el corrector esborra les ulleres i les borses, amb l’il·luminador dóna tocs de llum en el centre del front i barbeta. Aplica una crema amb lluentors daurades en el contorn d'ull.

4. Intensifica la teua mirada

És festa, així que anem a ser atrevides i a jugar amb les ombres per a crear una mirada molt profunda. Amb l'ombra més clara aporta llum al llagrimall i arc de la cella, barreja les ombres inter-mitges sobre la parpella sencera i amb l'ombra més intensa voreja la línia superior i inferior de les pestanyes i difumina tots els seus contorns. Intensifica el conjunt amb una ombra negra aplicada des de l'extrem de l'ull fins a les temples i sobre la línia inferior de pestanyes difuminant. Amb un delineador negre líquid traça una línia des del llagrimall fins al final de les pestanyes superiors. Delinea la línia d'aigua interior de l'ull amb un delineador negre.

5.-Pestanyes XXL

Usa un arrissador de pestanyes i aplica màscara negra-carbó en les pestanyes superiors (i inferiors si te queda bé).

6.-Dona-li un toc de color a les teues galtes

Els colorets et donen un aspecte rosat i saludable i ajuden a perfilar l'oval de la cara. Si vols potenciar els pòmuls aplica un rosa una mica més fosc del centre de la galta cap a les polsos en i aplica un to lluminós, com una crema o ombra amb lluentors daurades, sobre la línia superior de l'os del pòmul.

7.-Llavis perfilats amb color

Pots optar per un pintallavis gel o nudé per a destacar només la mirada o perfilar el contorn amb un llapis de llavis en color més intens com un color malva. També pots usar un toc de lluentor de llavis en el centre per a donar volum. I si eres de les que no li tenen por al roig, no ho dubtes uns llavis rojos sempre són una aposta segura.

Si vols que el teu maquillatge dure encara més utilitza un esprai d’aigua de civada (avena), si l’has d’usar posa’l una estoneta abans a la nevera. Quan estigues llesta ruixa’t el rostre i deixa que s’eixugue.

Ara ja estàs a punt per anar de festa amb tranquil·litat, el teu maquillatge durarà hores!!

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats