L'oratge a Algemesí

Èxit de la festa taurina a favor d’ASFAL

Jorge Galbis ha organitzat esta festa en la qual han participat Mario Perez Langa, Gregorio de Jesús, Fernando Beltrán i Javier Suñer
Algemesiweb | 07/02/2018

Gran èxit en la 2 festa campera a benefici de l'Associació de l'Alzheimer d'Algemesí, ASFAL, que sigut organitzada per l’empresari algemesinenc Jorge Galbis amb la col·laboració d'empreses d'Algemesí i més persones vinculades al món tauri de la nostra localitat. En esta festa participaran el rejoneador aragonès Mario Pérez Langa i el jove joneguer algemesinenc Javier Súñer.

Èxit de la festa taurina a favor d’ASFAL 

La festa s’ha celebrat, este passat diumenge 4 de febrer, en la finca suecana de Gregorio de Jesús, ex-joneger que també participarà en les “capees”. Més de 200 aficionats i professionals del món del bou han col·laborat en esta bona causa

Els professionals del bou que han participat en esta festa a favor d’ASFAL han sigut Mario Perez Langa, Gregorio de Jesús, Fernando Beltrán i Javier Suñer. La matinal taurina s’ha celebrat a la finca de Gregorio de Jesús, en Sueca, on en finalitzar les “capees” els aficionats han pogut gaudir d'un dinar de germanor servit per catering el Casino. També han participat 24 músic de Llíria que han ambientat amb música tot l'acte.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats