L'oratge a Algemesí

Consells per a no equivocar-nos amb la disfressa estes Carnestoltes

L’Associació d’Ames de Casa Tyrius de València adverteix sobre les compres per a les festes de Carnestoltes
Algemesiweb | 08/02/2018

L’Associació d’Ames de Casa Tyrius de València recorda que dates és necessari un increment dels controls i les inspeccions d'establiments que venen disfresses i d'articles de broma amb la finalitat de garantir al consumidor que tot producte exposat per a la venda compleix amb totes les garanties de seguretat.

Cal recordar que les disfresses per a menors de 14 anys es consideren joguets pel que han d'incloure l'etiquetada CE, així com totes les dades relatives al fabricador, comerciant o importador, i composició del producte, dades estos que han de complir al seu torn les disfresses d'adult.

Respecte a les bromes, estes són part del carnestoltes, no han de faltar, però hem de ser cauts i extremar les precaucions, especialment quan es tracta de l'ús de petards i focs d'artifici, no utilitzar-los al voltant de xiquets per a evitar cremades i accidents. Han de ser sempre manipulats per adults i evitar el seu llançament en interiors o espais tancats.

Per a finalitzar Tyrius apunta sobre la importància d'exigir i conservar el tiquet de compra, etiquetatges, embalatges tot açò amb la finalitat de reclamar davant un possible incompliment o infracció en matèria de consum.

No s'han d'adquirir màscares i carassetes sense ventilació, o amb una ventilació insuficient, i aquelles que puguen obstaculitzar el camp de visió, amb la finalitat d'evitar accidents. Igualment s'ha d'evitar l'ús de cordons, especialment en la zona de coll pel risc d'ofegament, fonamentalment quan de disfresses de menors es tracta.

Consells per a no equivocar-nos amb la disfressa estes Carnestoltes 

A l'hora d'adquirir unes llentilles de fantasia per a Carnestoltes, és fonamental acudir a centres especialitzats, com a òptiques i clíniques d'oftalmologia, es recomana evitar la seua adquisició per Internet o a distribuïdors poc fiables els productes dels quals no presenten l'etiquetat CE, i respecte dels quals no puguem conéixer el tipus de material utilitzat, no hem d'oblidar que pot provocar greus danys als nostres ulls.

La disfressa sol anar acompanyat del maquillatge de la cara, per a açò hem d'emprar pintures de cara especialment dissenyades per a açò, com hipoal·lergènics o pintures a l'aigua que ajuden a prevenir reaccions al·lèrgiques o irritacions de la pell.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats