L'oratge a Algemesí

EntreComarques visita Quatretonda, Benigànim, Llutxent i Aielo de Malferit

El programa intercomarcal de visites guiades s’estrena a la Vall d’Albaida després d’iniciar-se a la Ribera
Algemesiweb | 09/02/2018

Després de començar una nova edició el cap de setmana passat a la comarca de la Riberta, l’EntreComarques arriba este cap de setmana a la Vall d’Albaida. En horari de matí i vesprada, dissabte estarà a Quatretonda i Benigànim i diumenge a Llutxent i Aielo de Malferit. Per a participar de les visites guiades, que comencen a les 10:30 i les 16:30, cal inscriure’s en valldalbaida.com. Les rutes tenen un cost de 5 euros que inclou les entrades, una degustació gastronòmica i un detall que es lliura en acabar el dia.

Quatretonda mostrarà dissabte pel matí el seu patrimoni religiós. Amb eixida des de el poliesportiu, es visitarà l'ermita de Sant Josep, els calvaris, els plafons devocionals del cas antic camí de l'església, amb la capella de l'Aurora i el campanar, per a finalitzar amb el recorregut de la processó del Crist de la Fe.

EntreComarques visita Quatretonda, Benigànim, Llutxent i Aielo de Malferit 

De vesprada, Benigànim obrirà la casa dels records de la Beata Inés. Ubicada en l’interior d’una casa d’oració, vol acostar tots els públics a la història de les agustines descalces, del convent ,i en especial, de la Beata. Objectes històrics i artístics, llibres, relíquies o un claustre amb panells que narra la vida de la beata, el convent i la festa completen la visita.

Diumenge, Llutxent portarà fins a l’ermita, el monestir i l’església, per a baixar al palau-castell amb la intervenció d'alguns personatges com Maria de Visita, Alfons Roig o Fra Tomàs. De vesprada, Aielo de Malferit descobrirà els lligams de Nino Bravo amb el seu poble. Són els quatre primers municipis dels 17 de la Vall d’Albaida pels quals passarà, fins el mes de maig, l’EntreComarques enguany.

EntreComarques és un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i Baixa, la Safor i la Costera-Canal de Navarrés que dóna a conèixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels municipis participants. Està organitzat per les Mancomunitats de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i Baixa, La Safor i la Costera-Canal de Navarrés amb la col·laboració dels ajuntaments participants i el patrocini del patronat provincial de Turisme de la Diputació de València.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats