L'oratge a Algemesí

Més Algemesí mostra la seua indignació pel plec del pàrquing del Mercat aprovat pel PP

El pàrquing està complet i no està complint la seua funció de dinamitzar el comerç de la zona mentre una planta del pàrquing està quasi buida i no es pot llogar
Algemesiweb | 30/11/2017

Més Algemesí ha mostrat la seua indignació davant el fet que la planta en rotació del pàrquing, de la qual s’encarrega l’empresa adjudicatària, està completa des de fa mesos i no compleix la funció de dinamitzar l’economia de la zona com estava previst. Per contra a la primera planta de l’aparcament, destinada a la venda, sols hi ha venudes 8 places i 98 estan totalment buides. Una situació que segons denuncien des de Més Algemesí no es pot revertir degut al plec de condicions signat pel PP, a qui animen a demanar “perdó al poble per la mala gestió”.

Expliquen des de Més Algemesí que “des de que s’encetaren abans les obres del segon tram del Carrer Cervantes -ja concloses- l’aparcament penjà el cartell de “Complet” i des de fa 4 o 5 mesos no l’ha retirat. Ni el retiraran”. Actualment la segona planta, destinada a l’aparcament en rotació o per hores té una taxa d’ocupació d’abonaments del 100%. Les persones que han llogat una plaça per a un mes o per a tot l’any ocupen la totalitat de la segona planta. Els residents en la zona, depenent de si ho lloguen la plaça mensual o anual, poden pagar entre 24. € i 30€ per aparcar al centre del poble.

Més Algemesí mostra la seua indignació pel plec del pàrquing del Mercat aprovat pel PP 

“Els comerços de la zona han mostrat la seua indignació ja que estan perdent clientela de fora que no va a ells per no poder aparcar” afirmen +A. I recorden que eixe era el principal argument que sostenia el PP per a realitzar un pàrquing que ha costat 6 milions d’euros. “A això cal afegir que la primera planta que compta amb 105 places sols té venudes 8 places. Les altres quasi 100 són propietat de l’ajuntament el qual abona uns 20.000€ anual a l’empresa pel seu “manteniment” malgrat estar buides”.

Per a Més Algemesí allò lògic seria posar també en rotació o lloguer aquesta planta però Mentre que la segona planta està “catalogada” de domini públic i es pot llogar a través d’un preu públic la segona té una catalogació jurídica de “patrimonial” i per tant no es pot llogar en les mateixes condicions ni posar en rotació. Caldria llogar-les a través d’un contracte de dret privat i ja no seria al mateix preu que les de baix.

Més Algemesí considera que “el PP deu donar la cara i assumir la responsabilitat política que té, que és tota, deu demanar perdó a la ciutadania per haver aprovat un plec que la Sindicatura de Comptes qualificà com a irregular”. Des d’este grup municipal conclouen que “aquesta “herència” del PP ens acompanyarà durant anys, perquè cada any ens seguirà costant diners, perquè ha rebentat el mercat de places de lloguer de la zona i, sobretot. perquè ni recuperarem la inversió ni dinamitzarem el comerç de proximitat”.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats