L'oratge a Algemesí

Salons Carlos Valiente t’aconsella per a protegir el teu cabell del sol

Els rajos solars són beneficiosos per a la nostra salut, però la radiació ultraviolada també pot danyar l'estructura del nostre cabell
Salones Carlos Valiente | 13/05/2017

Amb l'estiu ja tan a prop, molts de nosaltres aprofitem els dies més llargs i els caps de setmana per a gaudir de l'aire lliure. Però, com ocorre a l'hivern, els mesos de primavera i estiu també poden castigar el teu cabell. L'augment de les temperatures combinat amb la humitat característica de la nostra terra o el major temps d'exposició als rajos solars també poden provocar alteracions en el nostre cabell.

Els rajos solars són beneficiosos per a la nostra salut, però la radiació ultraviolada (rajos UVA i UVB) també pot danyar l'estructura del nostre cabell. Els danys més comuns (tant biològics com a estètics) relacionats amb l'acció directa del sol poden ser: la deshidratació del cabell, un efecte que produeix que aquest adquirisca un aspecte trencadís i amb falta de vitalitat. L'alteració de la cutícula i l'estructura interna del pèl, conseqüència de l'efecte de la calor del sol; i la picor en el cap, que encara que no es produeix per l'acció directa del sol, sí té a veure amb la interacció de l'aigua del mar i/o de la piscina, que són capaces de produir irritació en el cuir cabellut.

Respecte als danys estètics, els més visibles són la pèrdua de color a causa de la deterioració de la melanina, que es produeix pels efectes dels rajos ultraviolats. Aquests efectes també alteren de manera similar a la pigmentació aplicada amb la coloració realitzada en la perruqueria.

D'altra banda, tant els rajos solars com la calor que es produeixen durant aquests mesos també poden alterar la Keratina natural del cabell, la qual cosa produeix aqueix efecte aspre en el nostre pèl, tan habitual, després d'un dia de platja.

Alguns consells per a mantenir el teu cabell sa davant el sol

Per a reduir els efectes de l'exposició solar i la calor resultant en el cabell el millor és començar per aplicar-li una barrera real: l'ús de gorres i barrets ens ajudarà a mantenir-ho protegit. D'altra banda, la hidratació és bàsica per a afrontar els efectes del sol, així que una manera senzilla d'aconseguir-ho és beure entre 1,5 i 2 litres d'aigua al dia, de la mateixa manera que la resta del cos, el nostre pèl també s'hidrata amb l'aigua que bevem. Un altre aspecte a tenir en compte si es va a banyar el cabell en la platja o la piscina és banyar-ho amb una dutxa ràpida així la porositat del cabell l'absorbirà prèviament, evitant que la sal del mar i el clor de la piscina siguen absorbits.

Per descomptat, des de Salones Carlos Valiente també podem ajudar-te a mantenir el teu pèl sa i protegit enfront del sol. Els tractaments de Keratina són ideals per a aquesta època de l'any ja que reforcen la quantitat d'aquesta proteïna en el cabell que rep un desgast major durant aquests mesos.

També pots preguntar per la nostra línia de productes especialitzats, Revlon 45 Days, que ajuden a hidratar (gràcies a la seua funció de xampú + condicionador) i contenen un exclusiu protector solar pensat per al cabell. A més, contenen pigments que ajuden a mantenir durant més temps la coloració aplicada en el saló, el que els converteix en el producte definitiu per a protegir el teu cabell davant els llargs dies de sol que tots estem començant a gaudir. Ja saps,  a què esperes?

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats