L'oratge a Algemesí

Una Associació d’Esclerosi Múltiple per a la Ribera

Seria la primera associació d’estes característiques en la nostra zona i busquen famílies i afectats per la malaltia
Algemesiweb | 27/07/2017

Diego Caballero ens informa que s’està organitzat una associació amb la intenció d´ajudar als afectats d´Esclerosi Múltiple de la comarca de la Ribera del Xúquer. Per a això necessiten contactar amb els malalts o els seus familiars, i posteriorment oferir una sèrie de serveis com fisioteràpia, logopèdia o psicòleg.

Ens explica Caballero, que esta seria la primera associació d´Esclerosi Múltiple a la Ribera. A la Comunitat Valenciana ja hi ha associacions d’esta malaltia a València, Xàtiva i Alacant, “però en cap poble de la zona existeix cap i considerem que és molt necessària” ens comenta.

Una Associació d’Esclerosi Múltiple per a la Ribera 

L´esclerosi múltiple és una malaltia autoinmune que afecta 1 de cada 1000 persones al nostre país (unes 47000 persones), en major proporció en les dones i és la causa primera causa de discapacitat per malaltia entre els jóvens.

No és ni contagiosa, ni hereditària ni mortal. Cada persona que la pateix és diferent i també la seua evolució, però normalment afecta la població jove, entre els 20 i els 30 anys, a l'inici dels seus projectes laborals i de vida.

Malgrat això la malaltia no és el final, es pot portar una vida totalment feliç i plena, i “amb ajuda de l´associació volem posar un gra d'arena per a aconseguir-ho” conclou el seu promotor.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats