L'oratge a Algemesí

Les expropiacions per a l’obra de la rotonda del Camí de la Creueta comencen en setembre

El Ple municipal ha aprovat el projecte d’expropiació dels terrenys que ara entra en període d’al·legacions
Algemesiweb | 29/07/2017

El Ple municipal celebrat el passat dijous va concretar l’inici de l’expropiació dels terrenys per a la construcció de la futura rotonda en el camí de la Creueta. Una obra que correra a càrrec de la Conselleria d’Obres. El consistori ha d’adquirir els terrenys per a fer possible esta obra i a la vegada també dura a terme els treballs d’adequació dels accessos als col·legis Cervantes, Ribalta i Alberto Tortajada

El compromís de la Conselleria es tanca després d’una reunió de l'alcaldessa d'Algemesí, Marta Trenzano, i el regidor de Medi Ambient i Urbanisme, Pau Montalvà, amb el subsecretari autonòmic, Francesc Signes, i el director general d'Obres Públiques, Carlos Domingo, en febrer de 2016. L’obra en qüestió consistirà en la construcció d'una rotonda que ordene el trànsit en el conegut com a Camí de la Creueta.

Es tracta d'una necessitat per a articular un encreuament que porta a una de les eixides d'Algemesí cap a Albalat i Alzira, així com a diversos centres escolars. “És una necessitat per a millorar la seguretat del trànsit en aquesta zona i serà una realitat gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament i la Generalitat”, ha manifestat Marta Trenzano.

Les expropiacions per a l’obra de la rotonda del Camí de la Creueta comencen en setembre  

L’alcaldessa també ha avançat que només comencen les obres de la rotonda, que són competència de la Generalitat, començarà a l’adequació de les entrades a les escoles Cervantes, Ribalta i Alberto Tortajada. “Estes obres formen part de la petició popular que es va realitzar en els pressupostos participatius de 2015 i que pensem que és molt necessària per a millorar la seguretat en esta zona”, ha manifestat Marta Trenzano.

La mateixa alcaldessa ha manifestat que les millora dels accessos als col·legis està supeditada a l’inici de l’obra de la rotonda “per evitar als usuaris el trastorns que suposaria haver-les realitzat en dos temps”.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats