L'oratge a Algemesí

Creu Roja ha rescatat 63 persones en les platges de 17 municipis valencians

Creu Roja fa una crida d'atenció a la prudència a les platges
Algemesiweb | 01/08/2017

Seguir els consells dels socorristes i fixar-se bé en el color de la bandera i actuar d'acord amb ella semblen consells obvis i de sentit comú, però moltes més vegades de les que creiem es passen per alt conscient o inconscientment i això pot acabar en disgust o alguna cosa pitjor.

De fet, en el que va de temporada, Creu Roja ja ha comptabilitzat més de 63 rescats de persones en dificultats a les platges dels 17 municipis de la Comunitat Valenciana en els que presta el servei de salvament i socorrisme.

Per posar en evidència els perills de la mar, i el treball que realitzen cada dia els equips de socorristes de Creu Roja, l'ONG ha volgut mostrar en un simulacre de quina manera actuen cada vegada que detecten que algú està en situació de perill.

Creu Roja ha rescatat 63 persones en les platges de 17 municipis valencians 

Els socorristes de Creu Roja, en coordinació amb el Servei de Platges de València, efectius de la policia local i l'helicòpter -HELIMER- de Salvament Marítim, han efectuat un simulacre de rescat per mostrar com d'important és una ràpida intervenció en cas d'accident , la coordinació amb la resta d'efectius i com s'ha de procedir en cas d'accident.

Cal destacar les més de 2.800 assistències de caràcter social que els professionals de Creu Roja han realitzat fins al moment, ajudant a persones amb mobilitat reduïda o discapacitat a gaudir del bany, en condicions de seguretat, a través de dispositius adaptats gràcies a les cadires amfíbies amb les que compten 17 platges de la Província de València.

El President Provincial de Creu Roja ha sol·licitat màxima prudència als banyistes respecte al color de les banderes i les indicacions dels socorristes, amb especial atenció als col·lectius considerats més sensibles, com són els xiquets i la gent gran. "Recomanem que estes persones prenguen el bany el més a prop possible dels serveis de vigilància ", ha apuntat el president, Rafael Gandia.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats