L'oratge a Algemesí

L'1 1 2 Comunitat Valenciana' atén 292.594 trucades i gestiona 71.196 incidents en juliol

El 54, 6% dels incidents gestionats van ser de caràcter sanitari
Algemesiweb | 10/08/2017

El telèfon d'emergències '1 1 2 Comunitat Valenciana' ha atès un total de 292.594 trucades i ha gestionat 71.196 incidents a la Comunitat Valenciana entre les 00 00 hores del dia 1 de juliol i fins a les 23 59 hores del dia 31 d'aquest passat mes.

Per tipologia, la major part dels incidents gestionats són d'índole sanitària i relacionats amb seguretat ciutadana, 38.878 i 12.131 avisos respectivament.

El mes passat també es van gestionar 3.477 incidents concernents a accidents de trànsit en les carreteres de la Comunitat Valenciana, 1.938 relacionats amb qualsevol tipologia d'incendis, 1.916 vinculats amb el medi ambient i 638 relacionats amb salvaments, entre uns altres.

L'1 1 2 Comunitat Valenciana' atén 292.594 trucades i gestiona 71.196 incidents en juliol 

El 112 presta servei durant les 24 hores del dia en valencià, castellà, anglès i francès. En concret, per idiomes diferents a les llengües cooficials, durant aquest mes de juliol s'han gestionat 1.786 incidents. D'aquests, 112 van ser en alemany, 269 en francès i 1.371 en anglès. En el que portem d'any, són 7.971 els assumptes que s'han gestionat en aquests idiomes, el 85,5% provenen de trucades de la província d'Alacant, el 9,4% de la de València i el 3,8% de la província de Castelló.

En aquest mes de juliol, el repartiment d'incidents per províncies en el següent 28.695 en la província d'Alacant, 33.442 en la de València i 8.348 a Castelló. Els avisos restants, 711, provenien de comunitats autònomes limítrofes, per la qual cosa van ser transferits als centres d'emergències corresponents.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats