L'oratge a Algemesí

La regidoria de Joventut posa en marxa el Curs de Primers Auxilis d’ infants i xiquets

El curs s’impartirà en novembre i els interessats ja es poden apuntar a l’Espai Jove
Algemesiweb | 06/10/2017

La regidoria de joventut ha llançat un nou curs de Curs de Primers Auxilis d’ infants i xiquets. El curs consta de 40 hores en el que es tracten de forma senzilla els continguts essencials dels primers auxilis destinats a l’atenció d’infants i xiquets. Esta dirigit a pares, tutors, mestres, cuidadors i monitors i a col·lectius que estan en contacte amb xiquets.

La regidoria de Joventut posa en marxa el Curs de Primers Auxilis d’ infants i xiquets 

Els objectius fonamentals de curs son a prendre a prevenir accidents, aplicar procediments i tècniques adequades en autoprotecció i suport als primers auxilis i dentificar i resoldre situacions d’urgència vital.

Este curs es poden apuntar les persones interessades a partir dels 16 anys i es celebrarà a la sala de formació de l’Edifici polivalent els dissabte 4, 11, 18, 25 de novembre i 2 de desembre (Total 40 hores). Hi ha disponibles 20 classes i el preu del curs és de 185€. Les persones interessades es poden inscriure a l’Espai Jove des del 3 d’octubre.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats