L'oratge a Algemesí

El jaciment 'Kelin' celebra les jornades de portes obertes amb representacions de ritus d'època ibera

Les XIII Jornades de portes obertes al jaciment arqueològic que se celebren aquest cap de setmana
Algemesiweb | 12/10/2017

Tens plans per a aquest cap de setmana? A Caudete de las Fuentes se celebra la tretzena edició de les Jornades de portes obertes del jaciment ibèric Kelin, amb una àmplia programació lúdica i festiva, que inclou la representació dramatitzada de ritus de pas a l'edat adulta.

L'Àrea de Cultura de la Diputació de València ha finançat durant més de dues dècades, a través del Museu de Prehistòria, les campanyes d'excavació del poblat ibèric de Kelin, i és la responsable de la seua restauració i posada en valor. El jaciment forma part, a més, de la Ruta del Ibers, que la mateixa Diputació dóna suport a través de subvencions anuals per a la millora en la museïtzació i els serveis de visites als jaciments.

El jaciment 'Kelin' celebra les jornades de portes obertes amb representacions de ritus d'època ibera 

Durant el transcurs de les jornades, els visitants podran recórrer el jaciment i participar en les activitats organitzades per l'Ajuntament de Caudete de las Fuentes amb la col·laboració del Museu de Prehistòria i la Universitat de València. La visita a la ciutat ibera en companyia dels seus veïns, els tallers didàctics, la minifira de productes artesanals a El Paseo i la ruta de tapes iberes pels bars de la localitat, són les activitats previstes més destacades

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats