L'oratge a Algemesí

Nova campanya de Renfe per a viatjar en AVE

L’oferta permetrà viatjar en AVE des de València des de 24€
Algemesiweb | 12/10/2017

Renfe llança una campanya promocional per a viatjar en els trens AVE que uneixen Madrid amb València, durant tots els dissabtes, des del 14 d'octubre i fins al 25 de novembre. L'oferta especial permet viatjar per 24 euros en classe turista i 38 euros en classe preferent, per trajecte, entre ambdues capitals.

La companyia ofereix 10.000 places promocionals, amb preus fixos, per a viatjar en AVE amb origen i destinació la ciutat de València que es comercialitzen des d'ahir a través de la web de Renfe www.renfe.com.

El fet de connectar nuclis importants de població i d'activitat turística fa que aquestes relacions compten amb un important component de caràcter oci i vacacional durant els caps de setmana.Per a més informació els clients poden dirigir-se a les oficines d'atenció al client de les estacions, al nombre d'informació de Renfe 912 320 320 i a la pàgina web www.renfe.com.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats