L'oratge a Algemesí

Beneixida acull un curs especialitzat sobre el cultiu de cítrics

El curs serà durant jornades del 6, 7, 8, 9, 13 i 14 de novembre, baix el títol de “Tècniques de maneig del cultiu de cítrics”
Algemesiweb | 06/11/2017

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Beneixida viurà en les jornades del 6, 7, 8, 9, 13 i 14 de novembre un curs d'especialització denominat “Tècniques de maneig del cultiu de cítrics”, organitzat pel consistori amb la col·laboració del sindicat agrícola *AVA-Asaja.

Les jornades s'obriran el dilluns 6 de novembre a les 18 hores amb la conferència “ús del reg localitzat i càlcul de les necessitats de reg”, impartida per Miquel Jordá Piqueras. L'endemà serà el torn per a José Luis Valero Gutiérrez, qui protagonitzarà la ponència sota el títol “Abonat i fertirrigació en cítrics”.

Beneixida acull un curs especialitzat sobre el cultiu de cítrics 

El dimecres Javier Furió Pla parlarà sobre la poda, mentre que ja l'endemà (sempre amb les xarrades a partir de les 18 hores), J. Luis Pardo protagonitzarà una sobre alteracions fisiològiques en cítrics, exactament fisiopaties.

Ja en la setmana següent, el dilluns 13 serà el torn per a Francisco Conca Montagud amb la seua ponència “Control integrat de plagues i malalties”, mentre tancarà el curs especialitzat Agustí de Miguel amb “Maneig de la producció. Alternança de collites”. El curs serà de caràcter gratuït i la informació i la inscripció es pot realitzar en la seu del sindicat a Beneixida o en l'ajuntament.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats