L'oratge a Algemesí

Carlos Valiente presenta la seua última col·lecció en el xou Effervescene

Effervescene és un xou exclusiu per a professionals que se celebra dins de la fira Saló Look Madrid, l'esdeveniment d'imatge i estètica més important d'Espanya.
Algemesiweb | 09/11/2017

L'estilista alzireny, Carlos Valiente, i el seu equip creatiu van estar aquest cap de setmana en IFEMA (Fira de Madrid) on es va celebrar el Salóin Look 2017,la fira de Perruqueria i Estètica més important d'Espanya. Valiente va tenir una important presència gràcies a la seua participació en el xou Effervescene i en la Setena edició dels Premis Fígaro, com a finalista en la categoria de Col·lecció Comercial Masculina

El diumenge va ser el dia en el qual Carlos Valiente presenta la seua última col·lecció en el xou Effervescene participava en el xou Effervescene de perruqueria presentant la seua última col·lecció, “Sense Ànima”, creada aquest 2017 i amb la qual ha competit per a la nominació a Perruquer Español de l'Any i ha aconseguit la final, fa uns dies, en els premis internacionals ‘Alternative Hair Xou, que se celebren anualment a Londres.

Carlos Valiente presenta la seua última col·lecció en el xou Effervescene 

Per a aquesta ocasió, i davant d’uns mil professionals que van acudir a la demostració Carlos Valiente i el seu equip van estructurar la seua posada en escena basada en tres pilars: “la idea que teníem des del principi era transmetre sensacions, oferir espectacle i que la nostra intervenció també fóra didàctica a través de l'explicació de les tècniques utilitzades en la col·lecció”, afirmava Carlos Valiente.

Durant el seu temps d'exposició l'equip dels Salons CV va utilitzar un total de quatre models (una per cada pentinat que conforma la col·lecció) en la qual es van combinar el treball amb les tècniques utilitzades en cada look amb la posada en escena de cadascuna d'elles. “aquesta col·lecció està basada en les tècniques de treballs anteriors que han tingut rellevància en el sector (premis, portades nacionals i internacionals, etc.) i que hem unit a quatre colors que inspiren els sentiments amb els quals ens ha recompensat la nostra professió: el rosa per l'amor a la perruqueria, el blau per l'acceptació i el reconeixement que ens hem rebut dels nostres companys, el groc per l'energia que em transmet l'equip i el nostre treball i el roig, per la passió que hem d'és millorar la nostra professió i ajudar al fet que reba el reconeixement que es mereix” afig Valiente.

El xou Effervescene

El xou Effervescene és un esdeveniment anual que es realitza dins del Saló Look Madrid, la fira d'imatge i estilisme més important d'Espanya. Cada any, quatre estilistes reconeguts a Espanya pel sector realitzen un xou didàctic en el qual descobreixen davant el públic assistent (compost exclusivament per professionals) les tècniques i inspiracions utilitzades en el seu treball editorial.

Cadascun dels participants escull una de les seues col·leccions de perruqueria i mostra de manera didàctica i combinant amb passarel·la, el treball i la tècnica utilitzats per a aquesta col·lecció. Aquest xou és un dels més reconeguts a Espanya per la qualitat dels treballs presentats i els estilistes participants. “Ha sigut un honor que enguany hagen comptat amb nosaltres per a formar part del cartell, que compartisc amb companys de la talla de Pelsynera, José Siero o Mikel Lucea, professionals als quals admire des de fa anys”. “Fa quatre anys em

vaig asseure per primera vegada entre el públic i l'única cosa en el que podia pensar era en què jo volia estar en aqueix escenari algun dia i, per fi, aqueix dia ha arribat”, conclou Carlos Valiente.

La cinquena final en els Premis Fígaro

El dilluns per vesprada es va celebrar la 7ª edició dels Premis Fígaro on l'equip de Carlos Valiente participava com a finalista en la categoria de Col·lecció Comercial Masculina, com a finalista. Una vegada més, la col·lecció ‘Pausa’ signada per l'equip creatiu, va ser protagonista amb una desfilada en el qual es va presentar el treball de l'equip creatiu davant els assistents a la Gala.

Cal destacar que aquesta col·lecció també va estar nominada en els AIPP Awards d'octubre en la categoria de Millor Vídeo de Col·lecció. El treball de l'equip alzireny va rebre molt bones crítiques per part dels seus companys de professió i assistents, encara que finalment el guardó va ser per a la col·lecció del company, Rubén Peña. ”Sabíem que les altres dues col·lecciones finalistes tenien grans possibilitats de guanyar i qualsevol dels tres podria haver sigut vencedor. Des d'ací volem felicitar al nostre company Rubén que és un just guanyador”, explicava Carlos. “Com cada any, l'organització dels premis ha bvuelto a superar-se i, com cada any, el nivell de les col·leccions presentades ha sigut més alt, crec que podem estar molt orgullosos dels Premis Fígaro que s'han convertit en els autèntics ambaixadors de la perruqueria espanyola davant la resta del món” concloïa el guardonat estilista.

L'estilista alzireny, Carlos Valiente, i el seu equip creatiu van estar aquest cap de setmana en IFEMA (Fira de Madrid) on es va celebrar el Salóin Look 2017,la fira de Perruqueria i Estètica més important d'Espanya. Valiente va tenir una important presència gràcies a la seua participació en el xou Effervescene i en la Setena edició dels Premis Fígaro, com a finalista en la categoria de Col·lecció Comercial Masculina

El diumenge va ser el dia en el qual Carlos Valiente presenta la seua última col·lecció en el xou Effervescene participava en el xou Effervescene de perruqueria presentant la seua última col·lecció, “Sense Ànima”, creada aquest 2017 i amb la qual ha competit per a la nominació a Perruquer Español de l'Any i ha aconseguit la final, fa uns dies, en els premis internacionals ‘Alternative Hair Xou, que se celebren anualment a Londres.

Per a aquesta ocasió, i davant d’uns mil professionals que van acudir a la demostració Carlos Valiente i el seu equip van estructurar la seua posada en escena basada en tres pilars: “la idea que teníem des del principi era transmetre sensacions, oferir espectacle i que la nostra intervenció també fóra didàctica a través de l'explicació de les tècniques utilitzades en la col·lecció”, afirmava Carlos Valiente.

Durant el seu temps d'exposició l'equip dels Salons CV va utilitzar un total de quatre models (una per cada pentinat que conforma la col·lecció) en la qual es van combinar el treball amb les tècniques utilitzades en cada look amb la posada en escena de cadascuna d'elles. “aquesta col·lecció està basada en les tècniques de treballs anteriors que han tingut rellevància en el sector (premis, portades nacionals i internacionals, etc.) i que hem unit a quatre colors que inspiren els sentiments amb els quals ens ha recompensat la nostra professió: el rosa per l'amor a la perruqueria, el blau per l'acceptació i el reconeixement que ens hem rebut dels nostres companys, el groc per l'energia que em transmet l'equip i el nostre treball i el roig, per la passió que hem d'és millorar la nostra professió i ajudar al fet que reba el reconeixement que es mereix” afig Valiente.

El xou Effervescene

El xou Effervescene és un esdeveniment anual que es realitza dins del Saló Look Madrid, la fira d'imatge i estilisme més important d'Espanya. Cada any, quatre estilistes reconeguts a Espanya pel sector realitzen un xou didàctic en el qual descobreixen davant el públic assistent (compost exclusivament per professionals) les tècniques i inspiracions utilitzades en el seu treball editorial.

Cadascun dels participants escull una de les seues col·leccions de perruqueria i mostra de manera didàctica i combinant amb passarel·la, el treball i la tècnica utilitzats per a aquesta col·lecció. Aquest xou és un dels més reconeguts a Espanya per la qualitat dels treballs presentats i els estilistes participants. “Ha sigut un honor que enguany hagen comptat amb nosaltres per a formar part del cartell, que compartisc amb companys de la talla de Pelsynera, José Siero o Mikel Lucea, professionals als quals admire des de fa anys”. “Fa quatre anys em

vaig asseure per primera vegada entre el públic i l'única cosa en el que podia pensar era en què jo volia estar en aqueix escenari algun dia i, per fi, aqueix dia ha arribat”, conclou Carlos Valiente.

La cinquena final en els Premis Fígaro

El dilluns per vesprada es va celebrar la 7ª edició dels Premis Fígaro on l'equip de Carlos Valiente participava com a finalista en la categoria de Col·lecció Comercial Masculina, com a finalista. Una vegada més, la col·lecció ‘Pausa’ signada per l'equip creatiu, va ser protagonista amb una desfilada en el qual es va presentar el treball de l'equip creatiu davant els assistents a la Gala.

Cal destacar que aquesta col·lecció també va estar nominada en els AIPP Awards d'octubre en la categoria de Millor Vídeo de Col·lecció. El treball de l'equip alzireny va rebre molt bones crítiques per part dels seus companys de professió i assistents, encara que finalment el guardó va ser per a la col·lecció del company, Rubén Peña. ”Sabíem que les altres dues col·lecciones finalistes tenien grans possibilitats de guanyar i qualsevol dels tres podria haver sigut vencedor. Des d'ací volem felicitar al nostre company Rubén que és un just guanyador”, explicava Carlos. “Com cada any, l'organització dels premis ha bvuelto a superar-se i, com cada any, el nivell de les col·leccions presentades ha sigut més alt, crec que podem estar molt orgullosos dels Premis Fígaro que s'han convertit en els autèntics ambaixadors de la perruqueria espanyola davant la resta del món” concloïa el guardonat estilista.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats