L'oratge a Algemesí

L’Ajuntament d’Algemesí convoca una concentració de repulsa per l’última assassinat masclista

Serà a les 12 hores a la porta del consistori
Algemesiweb | 10/11/2017

L’Ajuntament d’Algemesí ha convocat per a hui a les 12 del matí una concentració de repulsa per l’assassinat masclista que ha tingut lloc a la localitat alacantina d’Elda. Jessica, qui va ser tirotejada per la seva exparella dimecres a Elda, va morir ahir de vesprada després d'estar un dia en mort cerebral.

L’Ajuntament d’Algemesí convoca una concentració de repulsa per l’última assassinat masclista 

En el que portem d’any han sigut assassinades per les seues parelles o exparelles 43 dones al nostre país. Un 18% de les dones assassinades havien acudit prèviament a les autoritats per demanar protecció, com ha sigut el cas de Jéssica. Concretament la jove assassinada havia realitzat quatre denúncies i comptava diverses mesures cautelars en marxa contra el que ha sigut el seu botxí.

L'agressor es va suïcidar després de disparar contra la seva exparella a la porta de l'escola Santo Negro en presència del seu fill, d'altres nens i nombrosos pares i professors que han hagut de rebre atenció psicològica.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats