L'oratge a Algemesí

Algemesí mostra el seu rebuig contra l’últim assassinat masclista

També s’ha volgut fer una crida a la societat per a denunciar fermament tot tipus d'atac contra les dones
Algemesiweb | 11/11/2017

Algemesí va mostrar el divendres el seu rebuig a l’últim assassinat masclista que ha tingut lloc a terres valencianes. Convocat a la plaça Major per l’Ajuntament els ciutadans a les 12 del migdia els ciutadans han mostrat en una concentració la condemna per l'assassinat de Jèssica, última víctima de la violència masclista, a qui la seua ex-parella va disparar cinc trets davant el seu fill.

Amb esta mostra de rebuig també s’ha volgut fer una crida a la societat per a denunciar fermament tot tipus d'atac contra les dones i unir-nos per a eradicar la violència masclista. L'alcaldessa, Marta Trenzano així com diversos regidors i treballadors municipals han mostrat la seua condemna a les portes de l'ajuntament

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats