L'oratge a Algemesí

Nombrós públic en la passarel·la benèfica a favor d’Asocalge

Empreses i comerços locals col·laboren en la passarel·la
Algemesiweb | 13/11/2017

El Casal de Festes d’Algemesí va albergar divendres la II Passarel·la Benèfica a favor d’Asocalge, que va comptar amb la participació i suport de l'Ajuntament de Algemesí, regidoria de Comerç i de diversos comerços locals. Amb este acte s’han recaptat fons que l’associació destinarà a la investigació contra el càncer.

La desfilada s’inicià a les 19 hores i durant el transcurs de la gal·la es van sortejar diversos regals de les botigues col·laboradores, més 40 tractaments de bellesa i maquillatge i un producte de regal de la signatura Mary Kay.

Nombrós públic en la passarel·la benèfica a favor d’Asocalge 

Els comerços locals que han col·laborat en este esdeveniment benèfic han sigut Little Kings, Xulaes, Petit Comitè, Base Desmarque Sports, Marintima i Carolina Bosch. També s’ha comptat amb la col·laboració en perruqueria Debora Campos i Estil 29, i en maquillatge la signatura Mary Kay. En decoració Decomob i Tornasol en ambients florals. Participaren, així mateix, els Misters de València i Caceres del Certamen Models “Belleza Espanya” i Sara Botella, Model de Passarel·la.

Fotos cedides per Ximo Tomàs.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats