L'oratge a Algemesí

Fina Machí, d’EU Algemesí, pren possessió com a regidora en el plenari de hui

L’alcaldessa convoca ple extraordinari de l’Ajuntament d’Algemesí per a esta vesprada-nit
Algemesiweb | 14/11/2017

Després que la ex-regidora d’EU, Mar Pintor, abandonés el seu càrrec a l’Ajuntament d’Algemesí este estiu, prendrà el relleu en este càrrec la militant d’EU Fina Machí. Serà en el Ple extraordinari que l’alcaldessa ha convocat per a esta vesprada quan rebrà el nomenament. En la sessió plenària també s’aprovarà la sol·licitud d’una subvenció i la votació d’un reposició contra l’acord plenari sobre la dedicació de tres regidors de l’equip de govern que va deixar sense sou els regidors alliberats per l’equip de govern.

Fina Machí es farà càrrec de les regidories d’Igualtat i agermanament com venia fent Mar Pintor. També s’encarregarà de la gestió de la regidoria d’Educació de la qual fins ara s’ha fet càrrec l’Alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano. L’alcaldessa gestionarà la regidoria d’Hisenda, que havia sigut responsabilitat de Pintor fins la seua renúncia.

Fina Machí, d’EU Algemesí, pren possessió com a regidora en el plenari de hui 

La nova regidora Fina Machí es troba actualment jubilada després d’haver desenvolupat la major part de la seua vida laboral en el gabinet tècnic d’administració i comptabilitat de CCOO del País Valencià. En manifestacions a AW, Machí, s’ha mostrat “il·lusionada per poder treballar pel poble i conscient de la responsabilitat que açò suposa”.

Subvenció Estratègia Dusi

La urgència en convocar el ple extraordinari, no obstant, ve donada per al necessitat de presentació a la convocatòria de la subvenció europea Estratègia DUSI. Si l’Ajuntament d’Algemesí poguera aconseguir esta subvenció suposaria una entrada de fins a 3 milions d’euros per la reparació i adequació de les voreres, treballs relacionats amb l’accessibilitat a les TIC, millora del medi ambient amb l’aplicació de noves tecnologies i materials més respectuosos amb el medi ambient.

Segons ha explicat Marta Trenzano “el canvi de l’enllumenat a leds de baix consum i la millora en l’accessibilitat de les voreres, entre altres actuacions que hem dut a terme en Algemesí, podrien ser subvencionades si passem el filtre europeu i per això és important no deixar passar l’oportunitat i presentar-nos a esta convocatòria europea”.

Dades de la sessió que s’ha convocat per a este dimarts 14 de novembre

Dia: 14 de novembre de 2017 (dimarts)

Hora: 20.00 h

Lloc: Sala de plens de la casa consistorial

ORDRE DEL DIA

1. Pendre coneixement de la presa de possessió com a regidora de Fina Machí Llopis, educació, igualtat i agermanament, jubilada 60 anys equip administratiu i comptable de CCOO

2. C.I. Gestió Territorial. C.I. Gestió Territorial. Sol·licitud de subvenció per 

l’Estratègia DUSI.

3. C.I. Economia, Gestió Administrativa i Personal. Recurs de reposició contra l’acord plenari sobre la dedicació de tres regidors de l’equip de govern aprovat en sessió ordinària el 29 de juny de 2017.

4. C.I. Economia, Gestió Administrativa i Personal. Recurs de reposició plantejat pel regidor de Més Algemesí de declarar nul de ple dret l’acord del punt 20 del plenari de 20 de setembre de 2017

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats