L'oratge a Algemesí

El Medi Ambient es dóna cita a Fira València

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, i la consellera Elena Cebrián inauguraran el Congrés Ecofòrum i les fires Ecofira, Efiaqua, Egética i Laboralia, que se celebraran en el Pavelló 5 i el Centre d'Esdeveniments de Fira València
Algemesiweb-Baandu | 29/11/2017

Fira València acull des de hui i fins dijous que ve set esdeveniments i fires relacionats amb sectors tan diversos com el medi ambient, la gestió integral de l'aigua, el canvi climàtic, la prevenció i el benestar laboral i la indústria de l'oci i atraccions infantils.

Es tracta dels certàmens de les solucions mediambientals Ecofira, la cita de les energies Egética, la fira de la gestió eficient de l'aigua Efiaqua, el saló de la prevenció Laboralia i els salons professionals d'atraccions de fira i parcs infantils, Induferias-Hinchalia. A aquestes sis fires se sumarà la primera edició del Congrés Ecofòrum, un simposi que debatrà les iniciatives públic-privades entorn de la lluita contra el canvi climàtic.Precisament aquest fòrum serà inaugurat oficialment demà per la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, que estarà acompanyada per la consellera d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián. Després de l'obertura oficial de l'Ecoforum, ambdues realitzaran un recorregut pels certàmens Ecofira, Efiaqua, Egética i Laboralia, quatre salons que reuniran en el pavelló 5 de Fira València a 126 signatures i marques expositores que mostraran els últims avanços en prevenció, solucions mediambientals i gestió de l'aigua i residus urbans. A més, aquests salons es complementaran amb una intensa agenda paral·lela en la qual s'abordarà, entre altres qüestions, la transformació digital del negoci.

Per la seua banda, els certàmens Induferias-Hinchalia consoliden el seu caràcter internacional amb 39 expositors procedents d'Espanya, Bèlgica, Itàlia, Portugal i el Regne Unit i compradors confirmats des d'Algèria, Portugal, Turquia, el Marroc, Pakistan, Colòmbia, França i Itàlia. Ambdues cites mostraran la cara més tecnològica d'aquest negoci.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats