L'oratge a Algemesí

El Consell transfereix 67,1 milions d'euros d'ajudes de la PAC al sector agrari

Prop de 40.000 beneficiaris rebran en els pròxims dies un import de 20.256.868 euros, corresponent a l'abonament del saldo d'estes ajudes europees
Algemesiweb | 02/12/2017

La conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha transferit un total de 67,14 milions d'euros d'ajudes de la Política Agrícola Comuna (PAC) de la Unió Europea, corresponents a la sol·licitud única de l'any 2017. En este import està inclòs el pagament de la bestreta de les ajudes (que es va realitzar el passat 16 d'octubre) i el pagament del saldo, després de l'obertura del període ordinari de pagament l'1 de desembre.

Prop de 40.000 beneficiaris rebran en els pròxims dies un import de 20.256.868 euros en concepte de saldo, la qual cosa sumat a la bestreta tramitada fins a la data (46.884.449 euros), acumularà més de 67,14 milions d'euros, corresponents al primer pilar de la PAC 2017.

El Consell transfereix 67,1 milions d'euros d'ajudes de la PAC al sector agrari 

En concret, s'ha abonat fins al 95% de les ajudes de pagament bàsic, pagament verd i jóvens. Del Règim de Xicotets Agricultors s'ha pagat la totalitat i les ajudes associades s'han pagat fins al 90%.

De les línies d'ajuda associada a l'oví, al caprí i a explotacions d'enceball no s'han tramitat els pagaments perquè no es disposen encara els imports unitaris que ha de comunicar el FEGA, i que habitualment es paguen sempre a partir de primers de l'any següent.

Després d'esta primera onada de saldos, es continuaran tramitant pagaments fins a mitat de desembre, moment en què s'interromp la petició de fons al FEGA per motius de tancament d'exercici. A principis d'any es reprenen novament les propostes.

Estos fons resulten d'importància per als agricultors i ramaders valencians, d'ací l'esforç realitzat per la conselleria en la tramitació de les ajudes perquè el primer dia hàbil per a això puguen ser transferides.

La reglamentació de la Unió Europea permet abonar les ajudes directes dins del període ordinari, que comença el dia 1 de desembre de l'any de la sol·licitud, que és el pagament que s'efectuat ara, i fins al 30 de juny de l'any següent al de presentació de la Sol·licitud Única.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats