L'oratge a Algemesí

Creu Roja d’Algemesí demana roba d’abric per les persones sense llar

9 voluntaris repartiran la roba d’abric que es pot lliurar a les instal·lacions de Creu Roja al carrer Muntanya
Algemesiweb | 04/12/2017

Amb motiu de les baixes temperatures que estem experimentant, des de la Delegació de Creu Roja d'Algemesí-Almussafes, ha activat un servei consistent a lliurar kits d'abric a totes aquelles persones de les localitats d'Algemesí i Sollana que es veuen obligades a pernoctar en el carrer o en els espais habilitats per als caixers bancaris.

Ajudaran a persones amb una enorme vulnerabilitat que, ara més que mai es veuen afectades per una situació climàtica extrema, pel que des de Creu Roja demanen a la població d'abrics, edredons, mantes, sacs de dormir i peces afins amb les quals prestar la deguda assistència al citat col·lectiu.

Des de la Delegació local demanen a totes aquelles persones que vulguen donar sacs de dormir, mantes, edredons i peces afins les facen arribar a la delegació de Creu Roja situada en C/ Muntanya, 11 (interior), Algemesí. L'horari de recollida serà: DIMARTS (matí i vesprada), DIMECRES (matí) i DIJOUS (vesprada).

Els tècnics i voluntaris d’esta Delegació ens desplaçaran cada nit, de 21:00h a 23:00h, als principals punts de la ciutat amb la finalitat de lliurar kits d'abric (compostos per sacs de dormir, roba i material d'higiene personal que ens van a facilitar des de València), a totes aquelles persones que es veuen obligades a pernoctar tant en el carrer com en sucursals bancàries.

Aquestes actuacions compten amb la col·laboració directa de 9 voluntaris que, en torns rotatius, s'encarregaran d'efectuar el lliurament del material a les diferents persones afectades en les localitats d'Algemesí i de Sollana.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats