L'oratge a Algemesí

El PP afirma que no dóna suport als pressupostos locals del 2018 pels incompliments

En vuit anys de govern del Partit Popular, tant PSPV com EU sempre han votat en contra; el PP l'any passat es va abstenir
Algemesiweb | 06/12/2017

El ple de novembre de 2017 marcarà un punt d'inflexió en la història d'Algemesí, ja que serà la primera vegada en la història democràtica de la ciutat en la qual no s'aproven els pressupostos municipals per al pròxim any. Una resolució a la qual s’arriba després que PP i Més Algemesí votaren en contra dels comptes presentats per l’equip de Govern, format per socialistes i EU.

Des del PP asseguren que “prorrogar els pressupostos no implica perdre oportunitats en inversions, sinó assegurar que aquestes es van a complir i es realitzaran per consens”. Tot i que fan palès que els funcionaris locals hauran de treballar més. Un esforç extra dels treballadors de l’administració local que des del PP atribueixen a l’actual equip de govern i no “no perquè existisca cap interès partidista ni propòsit de dificultar el treball del bipartit” afirmen.

El PP afirma que no dóna suport als pressupostos locals del 2018 pels incompliments 

El PP d’Algemesí considera que en aquest tercer exercici, el bipartit que forma el govern d'Algemesí “ha suspès en gestió i en actitud per a arribar al consens i tenir els pressupostos aprovats”. Concretament argüeixen que la seua decisió “ve motivada per la negligència en l'execució d'acords unànimes. Acords com el fraccionament de l'IBI, la creació d'un pla d'ocupació amb recursos municipals, la possibilitat de subvencionar l'autobús a l'Hospital de la Ribera per als nostres majors, la informació a tots els veïns sobre les “clàusules sòl”, el premi a les falles sostenibles, etc” propostes del PP, que l’any passat s’abstingué als comptes, que no s’han materialitzat.

També argumenten que la seua decisió ve motivada per “la supèrbia mostrada per l'alcaldia i les amenaces abocades a l'oposició”. Consideren també que s’han quedat partides per executar com els programes d’ocupació i foment de comerç, mentre s’han vist incrementada la partida de personal entre altres qüestions que els fan dir que no als comptes de 2018

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats