L'oratge a Algemesí

La Diputació invertirà 35 milions d’euros en 3 anys en conservació de carreteres

La partida anual passa de 8,5 a 11,5 milions d'euros i cadascuna de les 6 demarcacions de la xarxa provincial ha sigut adjudicada a una empresa diferent
Algemesiweb | 06/12/2017

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, han presentat els nous contractes de Conservació i Manteniment de la xarxa viària provincial per als pròxims tres anys. En eixe període 2018-2020, la Diputació invertirà prop de 35 milions d'euros en aquestes millores bàsiques en els 1.800 quilòmetres de vies que recorren els municipis valencians, amb l'objectiu que els habitants de totes les comarques puguen tenir unes carreteres més segures.

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, ha destacat “el canvi de paradigma que ha fixat la seguretat com a prioritat de l'àrea de Carreteres, apostant per mantenir en les millors condicions possibles les vies ja existents i actuant en aquelles en les quals hi ha punts de conflicte amb una elevada accidentabilitat, abans que embarcar-se en projectes faraònics que després és molt complicat executar”.

El reflex d'aquest full de ruta marcat per Rodríguez i el titular de Carreteres, Pablo Seguí, és l'increment de 3 milions d'euros anuals en aquestes inversions en manteniment i conservació, passant de 8,5 a 11,5 milions en cada exercici.

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha presentat als nous contractistes que cobriran el servei de manteniment de la xarxa viària provincial durant els pròxims tres anys. La UTE, la de CIVINED-Aguas, Caminos i Puentes (Bertolín), donarà servei a la Ribera Alta, La Ribera Baixa i Silla, amb un pressupost de 5.487.832 euros per a la demarcació d'Alzira.

La UTE EDIFESA-Construccions i Obras Llorente (Pavasal) s'encarregarà de la demarcació de l'Alcúdia de Crespins, amb 6.045.510 euros per a la conservació de carreteres en les comarques de La Costera, La Canal de Navarrés, La Vall d'Albaida i La Safor.

La UTE Ferrovial Servicios-OCIDE s'encarregarà de la demarcació de Villar del Arzobispo, amb un import de 1.826.917 euros anuals (5.480.751 euros en total) per a cobrir les millores necessàries en les carreteres de los Serranos, el Rincón de Ademuz i els municipis de Casinos, Domeño i Llíria, del Camp de Turia.

La Diputació invertirà 35 milions d’euros en 3 anys en conservació de carreteres 

L'empresa BECSA cobrirà el manteniment de la demarcació Bétera- Serra, amb un pressupost total per als tres anys de 5.926.958 euros que millorarà les carreteres del Camp de Turia, el Camp de Morvedre, l'Horta Nord i la major part de l'Horta Sud. La UTE JOCA-Postigo s'encarregarà de la demarcació Utiel-Requena, amb una inversió de 5.632.441 euros que arribaran a les comarques de Requena-Utiel i el Valle de Ayora-Cofrentes.

Per a la demarcació de Buñol l'adjudicatària és Los Serranos, que amb un pressupost de 6.034.250 euros donarà servei en la comarca de la Hoya de Buñol i els municipis de Loriguilla, Picassent, Alcàsser, Turis, Real, Montroy, Montserrat, Millares i Cortes de Pallás.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats