L'oratge a Algemesí

L’habitatge abaixa prop d’un 10% en Algemesí en 2017

8.075 € menys per a comprar un habitatge a Algemesí des de gener de 2017
Algemesiweb | 03/01/2018

El preu de l'habitatge en Algemesí ha baixat un -9,77 % al llarg del 2017, enfront del 4,95 % nacional i el 4,96 % de la comunitat, situant el preu mitjà del municipi en 678 €/m2, la qual cosa suposa 8.075 € menys en el preu mitjà total de l'habitatge a Algemesí.

Després de l'acceleració experimentada pel preu de l'habitatge a finals de 2016 i els primers mesos del 2017 en moltes zones a nivell nacional, la seua evolució s'ha moderat a nivell general en la segona meitat de l'any,

Segons aquesta última actualització dels preus realitzada per Precioviviendas.com amb la valoració de les 13.222 habitatges d'Algemesí el valor total del parc immobiliari de la nostra ciutat ascendeix actualment a 1.019 milions de €.

L’habitatge abaixa prop d’un 10% en Algemesí en 2017 

El Districte 02, que correspon al parc Salvador Castell i els carrers que l’envolten, seria on el preu de l'habitatge hauria experimentat una major variació en l'últim any amb un -22,48 % d'augment, mentre que amb una baixada del -4,44%, segons dades de mercat, Districte 03 – el corresponent al carrer Albalat i Domenech Gamieta- seria el districte en què menys ha variat el preu en el 2017.

Així, entre les principals vies d'Algemesí , la pujada de preu més destacada de l'últim any s'ha produït en carrer Domenech de Gamieta on el preu mitjà ha variat un 4,42 % situant-se ara en 804 €/m2, com s'observa en la taula inferior.A carrer Domenech de Gamieta li segueix Cl Santa Teresa on el preu mitjà ha variat en el 2017 un 3,53 % , situant-se en 938 €/m2.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats