L'oratge a Algemesí

El PP denuncia a l’equip de govern davant la fiscalia per contractar 7 netejadores

Els conservadors consideren que es pot haver concorregut en un presumpte cas de prevaricació administrativa en subrogar el contracte de les 7 treballadores
Algemesiweb | 06/01/2018

El Partit Popular d'Algemesí ha denunciat davant la Fiscalia la contractació de 7 netejadores de col·legis públics per part de l’Ajuntament i ha traslladat també l'expedient al Tribunal de Comptes de Madrid. L’equip de govern va aprovar subrogar a les 7 treballadores amb els informes desfavorables de la interventora municipal, la tècnica de Contractació i la tècnica de Personal, segons denuncia el PP local.

Estes treballadores estaven a càrrec de l'empresa que tenia adjudicat el servei, i l'equip de govern va decidir no prorrogar el contracte i recuperar el servei. Segons el PP “problema és que la llei impedeix recuperar també als treballadors i fer-los “funcionaris per via directa”. L'equip de govern ho sabia, i els informes dels tècnics així ho van advertir”.

El PP denuncia a l’equip de govern davant la fiscalia per contractar 7 netejadores 

Apunten des del PP que la Delegació del Govern de la Comunitat Valenciana va requerir a l'Ajuntament d'Algemesí perquè en el termini d'un mes, anul·lara aquest acord. En el seu r informe, els serveis jurídics de la Delegació concloïen que la decisió presa per l'equip de govern suposava “un frau de llei, ja que ens trobem davant un accés encobert a la funció pública” i a més “en cap moment es fa referència a la superació de cap prova ni procés selectiu, sinó que l'assumpció del personal es fa per reversió del servei”.

El PP d'Algemesí també lamenta “la complicitat de Més Algemesí en tot aquest tema”. El PP exposa que “al partit de Josep Bermúdez no li ha interessat denunciar-ho, la qual cosa evidencia la seua selectivitat a l'hora d'assotar en la premsa segons quines coses”. Recorden els populars que “va ser Més Algemesí qui va pressionar a l'equip de govern perquè el nou contracte de neteja de col·legis es traguera a concurs per a un any més altre de pròrroga (i no 4+2 com va proposar l'equip de govern) i els va animar a recuperar el servei com van fer els seus companys de partit a Alzira (Compromís) amb la ràdio i la piscina”.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats