L'oratge a Algemesí

L’Espai Jove organitza un curs de Monitor de Temps Lliure infantil i juvenil

Els curs busca capacitar als alumnes a realitzar activitats d’oci i temps lliure amb xiquets i joves
Algemesiweb | 05/02/2018

Un any més la regidoria de Joventut, a través de l’Espai Jove, organitza el curs de Monitor de Temps Lliure infantil i juvenil. El curs començarà el pròxim dia 17 de febrer i es prolongarà fins el 16 de Juny, tots els dissabtes al matí, de 9 a 15’00h. El curs consta d’una etapa teòrica de 125 hores i una altra pràctica de 125 hores.

L’Espai Jove organitza un curs de Monitor de Temps Lliure infantil i juvenil 

Els diferents mòduls del curs busquen capacitar als alumnes a realitzar activitats d’oci i temps lliure amb xiquets i joves. En finalitzar el curs els assistents obtindran una titulació homologada per la Generalitat Jove i podran formar part d’una borsa de treball.

Els curs està dirigit a joves a partir dels 16 anys, que hauran d’abonar per la realització del curs 135€. El curs tindrà lloc en la Sala de formació 2 de l'Edifici Polivalent. Les inscripcions es realitzen a l’escola AUCA mitjançant el telèfon 962058696.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats