L'oratge a Algemesí

El col·legi Santa Ana d’Algemesí celebra la jornada de portes obertes

L’escola obri les portes a les famílies el dijous a partir de les 17:30 hores
Algemesiweb | 06/02/2018

El Col·legi Santa Ana, amb més de cent anys d'antiguitat a Algemesí, celebrarà la Jornada de Portes Obertes el proper dijous 22 de Febrer. La jornada començarà a les 17,30 h. amb una recepció i benvinguda per part de la direcció i dels professors i professores del Centre. A continuació, es farà un recorregut per les instal·lacions del col·legi.

El col·legi Santa Ana d’Algemesí celebra la jornada de portes obertes 

La Jornada de Portes obertes té com a objectiu donar a conéixer a les famílies interessades tot allò relacionat amb els estudis, l'educació i el funcionament del Col·legi, les instal·lacions, les activitats, els projectes d'innovació...

Els xiquets que acudisquen a la Jornada amb els seus pares podran quedar-se en el Pavelló d'Infantil, on hi haurà un servei de guarderia a càrrec dels mateixos professors del Col·legi. Per a conèixer més dades del Centre poden visitar la pàgina web:

www.colegiosantaanaalgemesi.com

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats