L'oratge a Algemesí

La pel·lícula “Tornar a casa” es roda a Algemesí

El rodatge de la pel·lícula tindrà lloc durant 5 setmanes en diverses localitzacions de la Ribera i de València
Algemesiweb | 08/02/2018

L’ermita de Sant Onofre i el cementiri vell d’Algemesí són uns dels escenaris de la pel·lícula Tornar a Casa que estos dies es filma a la Ribera. Els figurants algemesinencs que han format del rodatge de les escenes filmades ahir al nostre poble són Àlvaro Pardo, Nerea Escudero, Eva Galiano, Óscar Rodríguez Maria Jose Vidal i Vicente Ferrer (Foi). Alguns d'ells també formaran part de l’equip de figurants que hauran d’estar a El Palmar i l’Albufera els propers dies.

El passat dimarts va començar a Carcaixent el rodatge del llargmetratge, ‘Tornar a casa’, escrit i dirigit per Roberto Bueso i que ahir va visitar també Algemesí. Està previst que el rodatge dure unes cinc setmanes i es filme en diferents localitats. A més de Carcaixent i Algemesí estan previstes localitzacions a la ciutat de València, l'Albufera, el Saler i Alzira, encara que a Carcaixent serà la localitat on més escenes es rodaran, tant en interiors com en exteriors, ja que és ací on estarà ubicada la població del protagonista.

La pel·lícula “Tornar a casa” es roda a Algemesí 

El director, Roberto Bueso i el seu equip han estat contactant amb els diferents consistoris el des del passat mes de novembre per a demanar els permisos oportuns. L’Ajuntament de Carcaixent, on es durà a terme bona part del rodatge, també ha col·laborat amb la productora fent una crida a través de les xarxes socials per a buscar figurants per a diverses escenes que es rodaran en la ciutat. Fins la data són més de 1.100 persones les que s’han interessat per a participar com a extra. Durant les pròximes setmanes es farà la sel·lecció per part de l’equip de la pel·lícula.

'Tornar a casa' narra la història d'Edu, un jove músic valencià que viu a l'estranger i que torna durant deu dies al seu poble per a assistir a les bodes del seu germà. La tornada desperta en ell la necessitat de recuperar tot el que va deixar arrere: especialment Alicia, l'eterna novia del seu millor amic.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats