L'oratge a Algemesí

El Col·legi Concertat Maria Auxiliadora celebra la seua Jornada de Portes Obertes

Serà el proper dissabte 3 de març quan el centre obriga les seues portes a les famílies
Maria Auxiliadora | 12/02/2018

El pròxim dissabte 3 de març el centre Maria Auxiliadora obre les seues portes a les famílies. L’objectiu d’aquesta jornada, que començarà a les 11.30 h, és donar a conéixer el centre a totes aquelles famílies interessades en el seu projecte educatiu i que busquen per als seus fills i filles una educació de qualitat, plurilingüe, que fa servir el valencià com a llengua vehicular, innovadora i cristiana.

Al llarg del matí, es visitaran les instal·lacions de l’escola, des del primer cicle d’Infantil fins a Secundària, amb bona part del claustre i es mostrarà la metodologia de treball, així com molts dels projectes de centre en què hi treballen.

Si esteu interessats en formar part d’aquesta comunitat educativa tan familiar, no dubteu en assistir a la Jornada de Portes Obertes el proper dissabte 3 de març a les 11.30 h. Podeu obtindre més informació sobre el centre al web www.maux.org o al telèfon 962420443.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats