L'oratge a Algemesí

Comença la construcció de la Biblioteca del Raval

El projecte impulsat per Algemesí Solidari va ser aprovat al primers pressupostos participatius
Algemesiweb | 12/02/2018

Han començat ja les obres de la biblioteca del Raval, un projecte impulsat per Algemesí Solidari i que va comptar amb el suport dels algemesinencs en la primera edició dels pressupostos participatius. L’obra es construirà amb les 17 mil rajoles de BTC que van fabricar un grup de joves del barri durant l’estiu de 2016.

La biblioteca s’alça en una parcel·la de més de 285 metres quadrats situada junt al col·legi Salvador Andrés, junt al grup de vivendes José Sales. L’estiu de 2016 es va realitzar el taller per a produir les 17 mil rajoles de BTC que es necessitaven. Durant el 2017, l’Ajuntament i la Conselleria de Vivenda van signar un conveni segons el qual, la Generalitat va cedir els terrenys situats junt a l’escola.

Comença la construcció de la Biblioteca del Raval 

El mes d’octubre passat es van adjudicar les obres a una empresa constructora per un total de 226 mil euros, l’opció més convenient de les tres que es van presentar, d’acord amb l’adjudicació del projecte. A partir d’ara, les obres hauran de marxar a bon ritme en tant que aquestes inclouen l’urbanització exterior i han d’estar finalitzades en un termini de 6 mesos. És a dir, en principi abans de setembre.

Un estímul per al barri

El projecte va ser impulsat des d’Algemesí Solidari amb la intenció que els mateixos veïns d’aquesta zona de la ciutat treballaren en la fabricació de les rajoles que formarien la seua biblioteca. La seua fabricació és la mateixa amb què Algemesí Solidari està alçant un gran centre de secundària a Baasneere, a Burkina Faso, on enguany ja està en funcionament l’aulari va a iniciar-se la construcció dels edificis d’administració i les latrines.

“La iniciativa de traslladar l’experiència de Baasneere a un dels barris amb dificultats d’Algemesí va sorgir precisament com a estímul i per a dotar a la zona d’un centre de trobada i animació a la lectura” segons expliquen des d’Algemesí Solidaria al seu web.

Fotos Algemesí Solidari

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats