L'oratge a Algemesí

L’algemesinenc Alexis Lara guanya el I Concurs de Vídeos de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UNED

El sociòleg Alexis Lara Climent ha guanyat amb el seu vídeo “Populisme”, que explica el concepte en clau sociològica
Algemesiweb | 12/02/2018

El I Concurs de vídeos sobre conceptes clau politològics i sociològics ja té un guanyador per a l’apartat de Sociologia. Un premi que ha recaigut en el sociòleg algemesinenc, Alexis Lara. El premi consisteix en 300 euros per crear contingut audiovisual que il·lustra i explora el concepte de “populisme”, de manera original, inèdita i utilitzant recursos lliures de drets.

El vídeo guanyador del concurs adverteix, des del principi que el populisme no és un concepte modern de la comunicació política, sinó que te el seu recorregut històric i que malgrat el que es podria pensar, no està vinculat a cap ideologia. El populisme, segons explica el sociòleg algemesinenc, és una narrativa o estratègia per a fer política i que tracta d’assolir o influir en el poder.

L’algemesinenc Alexis Lara guanya el I Concurs de Vídeos de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UNED 

“Crec que este tipus d’iniciatives són molt positives per a l’acadèmia sociològica. En La Comarca Científica duem treballant des dels nostres inicis en la idea de que el llenguatge audiovisual és el més poderós per a apropar les ciències socials a la població”, assenyala Alexis Lara. “Quan vaig veure la convocatòria del premi no vaig dubtar en presentar-me ni un minut”, afegeix.

Per la seua part, la degana de la Facultat, Consuelo del Val, ha destacat l’esforç dels participants i la sorprenent participació, doncs s’han rebut vídeos inclús de gent que resideix a l’estranger i que s’han molestat en desplaçar-se a l’ambaixada per a enregistrar el vídeo

Fes un clic a l'enllaç

https://canal.uned.es/video/5a79fc08b1111f542a8b456c

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats