L'oratge a Algemesí

Algemesí commemora el dia internacional de les xiquetes i les dones a la ciència

Amb estes accions es pretén visibilitzar les dones científiques i trencar estereotips
Algemesiweb | 13/02/2018

L’Ajuntament d’Algemesí, a través de les regidories d’Igualtat i Cultura, diverses entitats com centres escolars, la Biblioteca Municipal i la llibreria Samaruc s’han sumat a la celebració del Dia Internacional de la Dona i la xiqueta a la ciència.

L’Assemblea de Nacions Unides va designar l’11 de febrer per a impulsar i reivindicar la presència de la dona i la xiqueta en l’àmbit científic. En la seua resolució, l’ONU convida a totes les organitzacions a celebrar aquest dia amb activitats d’educació i sensibilització pública a fi de promoure la participació plena i en condicions d’igualtat de les dones i les xiquetes en l’educació, la capacitació, l'ocupació i els processos d’adopció de decisions en la ciència.

La regidora d’igualtat, Fina Machí, ha destacat que amb aquestes accions “es pretén visibilitzar les dones científiques, trencar estereotips, crear referents femenins i fomentar la vocació científica en les xiquetes”.

Algemesí commemora el dia internacional de les xiquetes i les dones a la ciència 

Les activitats principals van adreçades als més menuts. Per una banda, el passat cap de setmana va tindre lloc la projecció de la pel·lícula “Zootropolis”, mentre que hi haurà una animació lectora, “Ho sabies?”, amb Eva Andújar el divendres 16 de febrer a les 18 hores a la Biblioteca municipal, adreçat a xiquets i xiquetes a partir de tercer de Primària.

Per altra banda, la Llibreria Samaruc se suma a la campanya i ha posat en el seus aparadors biografies de dones científiques, per a ajudar a visibilitzar a la dona en la ciència i a fomentar les vocacions entre les xiquetes.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats